Mogelijkheden met kikkererwten

Je bent druk bezig om na te gaan wat je met voeding zoal kunt doen. Dit is alleen maar goed, want gezond en gevarieerd eten is voor iedereen belangrijk. Iedere dag hetzelfde klaarmaken wordt ook saai en daarom ben je vast en zeker toe aan wat leuke tips en uitdagingen. Je zou dan eens na kunnen gaan wat je kunt doen met kikkererwten. Deze veelzijdige peulvrucht kun jij eten als groente, en ook als koolhydratenbron. Tevens is het ook klaar te maken als vleesvervanger. Als je hier ook wel wat mee wil experimenteren, dan kun jij recepten opzoeken en vandaag nog wat lekkers klaarmaken. 

Meer dan genoeg koolhydraatarme recepten

Voeding is van belang en goed als je daar ook volop mee bezig bent. Voor meer inspiratie zou je eens bij de koolhydraatarme recepten kunnen kijken en dan na kunnen gaan wat jou aanspreekt. Wellicht wil je een klein beetje proberen, of ga je je hele voedingspatroon omgooien en je hier op focussen? Doe vooral wat voor jou goed voelt, maar ook wat je vol kunt houden. Op deze manier is het vaak ook langer vol te houden, als je weet wat je doet en er ook volledig achter staat.

Mogelijkheden met kikkererwten  in koolhydraatarme recepten

Eenvoudig leven trek er op uit

Voor ons werk zitten we vaak hele dagen binnen, we doen wat we moeten doen, gaan naar huis, eten, opruimen, avond en dan moet er thuis ook nog veel gebeuren. Op deze manier word je eigenlijk de hele dag door geleefd en als je even tijd voor jezelf hebt ben je vaak moe en ga je slapen. Maar dit kan anders, en dat keerpunt begint bij jezelf. Eenvoudig leven wil zeggen niet alles plannen, soms nee durven zeggen en meer stilstaan bij mooie dingen op een dag. Waar houd je van en wat doe je graag? Geef jezelf iedere dag de ruimte om daar wat mee te doen…   

Carpe diem, hoe ziet dat er bij jou uit?

Carpe Diem, pluk de dag. Geniet van deze mooie dag alsof het je laatste dag is. Sta stil bij de mooie momenten, durf even te genieten en stil te staan. Denk niet continu vooruit, aan je maximale hypotheek en of de stijgende hypotheekrente. Maar laat je gedachten de vrije loop en ervaar het. Er zit zoveel moois in je, wat er pas uit kan komen als je het de ruimte geeft te mogen groeien. Jij bent wie je bent, sta stil bij jezelf, ontwikkel jezelf door de dag te plukken en te leven. 

Eenvoudig leven trek er op uit

Privacy