Medianieuws

07-05-2003 | Samenwerking Nickelodeon (Kindernet) en Veronica stopt per 1 september 2003

Bussum, 6 mei 2003

Veronica en MTV Networks stoppen in wederzijds overleg per 1 september 2003 de samenwerking op het gebied van kanaaldeling Nickelodeon (Kindernet) en Veronica.

Dit houdt in dat Nickelodeon (Kindernet) vanaf 1 september aanstaande 24 uur per dag zal gaan uitzenden op het kanaal dat nu nog wordt gedeeld. Veronica is momenteel in gesprek met meerdere strategische partners om de continuteit van de televisiezender en de overige bedrijfsonderdelen van het multimediale bedrijf veilig te stellen.

De samenwerking tussen Veronica en MTV Networks begon op 1 september 2002. Vanaf die datum werden Nickelodeon (Kindernet) en Veronica gezamenlijk als n kanaal aangeboden aan de kabelmaatschappijen en programmaraden.

Tot 1 september 2003 zullen Nickelodeon (Kindernet) en Veronica op de huidige wijze hun kanaaldeling continueren.Veronica is op dit moment nog steeds in gesprek met zogenoemde strategische partners om de activiteiten van de zender veilig te stellen. Wanneer er voor 1 september geen geschikte kandidaat is gevonden, verdwijnt de zender weer van het scherm. Tot die datum delen Nickelodeon en Veronica het kanaal.

Bron: Kindernet